20110329

result babehhh .

          oh finally , result for test 1 dah dapat . sangat-sangat tidak memuaskan . 
wanna see ? for those who are not interested in , jangan lah baca yeah =.= here we go .


BM : A
BI : A
AGAMA : A
MATH MODE : A-
PHYSICS : A-
SEJARAH : A-

okay , sampai sini kita gelak ramai-ramai :DDDD

CHEMISTRY : B
ADD MATH : C
BIO : E


DANIAL , markah kau paling tinggi amat. memang
nak bergaduh .  sekian terima kasih , dah diam !
benci tahu -00-


20110321

nothing to be written as a title .


                                                         
      FIRST OF ALL ,  sorry for my all wrong-doing . IDOLOVEYOUSOMUCH , my dear~ hm , I don't know why must we fight about something that are not supposed to be . Yeah , it is a cliche ; NORMAL la tuh kalau gaduh . But it seems abnormal if it always happen . Just now , you asked me , if i met someone rich , gentleman , kind and so on , but there is one thing that i dont like but it doesn't matter for me , will i open my eyes looking at you ?
     I dont get any chance to answer your question because you yourself already have answered it  . But nevermind , i will answer it here . Frankly speaking , If I met a guy who is rich , loving , caring ,gentleman and even he is perfect , But i don't care . Of course , i will open my eyes to look at you . Memang syg akan pandang abg ! 
    WHY ? because i am searching for love not a person who is certainly perfect ! Remember my dear~ cinta yang melengkapkan seseorang untuk menjadi sesempurna mungkin . We complete each other , hun . I don't need a guy yang memang dah sempurna sebab bukan kesempurnaan yang syg cari .
    Why don't you believe that I LOVE YOU ? You said . you don't get my attention . hihi , omaisweetie , u know what , without any command , my mind will always think about you . Means , I always pay attention about you . Maybe i don't give a good respond when you are talking about what you are interested in . Its all my fault , SORRY FOR DOING YOU FEEL LIKE I DON'T EVEN CARE ABOUT YOU . It was just a misunderstanding . Sorry again , But i do love you 


p/s : Am i too don't get your attention ? Why all your replies were too short ? but it's okay . i'm fine :>

20110320

Besok dah mula sekolah ? : O


hari ini hari AHAD kah ? OH NO ! -,-
bermakna esok merupakan hari persekolahan . 
bila la pulak nak cuti lagi ni ? lambat betul !
Aku baru nak bersuka ria , baru semalam rasanya cuti .
cepat pulak masa berjalan . selalu bila hari persekolahan ,
aku rasa lambat sangat masa tu berjalan . pelik sikit . 
hm , terus tarak mood nak berblog . kbai .



yesterday punya cerita haa .

     you all semua nak tahu tak ? APA ! taknak ? OKAY , diam semua  . biar i cerita sorang-sorang . semalam , my mum and my dad bawak i pergi makan luar . entah apa mood diorang nak belanja i kan ? memang diorang dah berjanji padahal . cehh , sejak bila guna i you i you nih ? lols . okay , balik semula . semalam mama and abah bawa aku pergi makan kat satu tempat yang memang SPECIAL . nama restaurant tu , NAILI'S PLACE . Luar dia aku cakap , SUMPAH BURUK ! tapi dalam macam istana . hoho . surrounding dia , decoration dia , memang aku LIKE gila . kalau ade button like macam kat FB , memang aku dah like sampai lebam , hee . dalam entri ni , ada aku sertakan beberapa gambar . MAAFLAH , gambar memang tak jelas . aku pakai camera cap ayam jeh ; 2MP .


abah && mama , sweet couple :>

     ni aku cakap , hang masuk je resterong tu , hang tengok pekerja dia semuanya laki-laki . dari hok yang kerja tukang masak sampai lah hok yang kerja pelayan , 100% lelaki . tulen atau tidak , tu aku tarak tau ! so , sambil makan sambil jamu mata la bagi sapo dok gilo nak berlaki ngeh ngeh ngeh :DD . Menu yang aku pilih ; Blackpaper lamb steak , sup tulang , Temasik fried rice , ABC special , chocolate ice blend, mermaid and teh ice . hampir 15minit la juga pilih menu yg simple ni 
-_- rambang mata sebenarnya . anyway , jangan fikir aku melantak semua tu sorang-sorang . makan bertiga okay . ulang tayang , BERTIGA!

sup tulang 

Temasik fried rice

ABC special

Mermaid

lamb steak

      Menggiurkan bukan ? Memang pun . So , dengan surrounding yang best plus makanan sedap , memang layan and feel lah kalau makan . hoho . hang pa bila lagi nak mai sini ? :> 

p/s : thanks to HIM for ulpoading all this picture . My pb bermasalah sikit -_-
   

     

20110316

i wish . i wish .



12 a.m. sharp on time , i called HIM and said ; HAPPY BIRTHDAY !
he was speechless but thank you will no be forgotten . hahah , terharu agaknya sayang aku ni :P and guess what ? i am the first person who had wished him ( OYESSBABEE ) ! we enjoyed our conversation about 2 hours as he got birthday free call from maxis . TY Maxis :P and now i still want to make a shoutout for you . listen to my heartbeat ;D

Dear Hazwan Saleh , happy birthday to you . i know i am not perfect like the others but i still wanna be the best for you and i know , you dont want the others because you want my love . teehee . i would like to make this day as your day because u deserve it . not an ordinary birthday , but extraordinary hun . naahh , you told me that you  'dah kena baling tepung' at U just now , right ? kan best kalau i pun ada jugak kat sana kan sayang kan ? hihihi , perasaan sudah . 

OKAY , just tell me what you want as your present ? what ! you want me ? hihihi . just wait for another 8 years , pejam celik pejam celik , i dah pun jadi your wife nanti ( amin ) . aww aww :DDD
belajar pun tak habis lagi ada hati mahu kahwin -_- haih , azreen azreen . 
hm , sorry my dear , i cant go there to celebrate your birthday . i'll be waiting you back to your house in BBB , and then baru kite jumpa okay dear ? if you wanna celebrate with your colloeagues , i will be fine but dont forget me as well hah . 

happy birthday AGAIN !
ILOVEYOUSOMUCHH 

nahhh , a cake for youu .
balik semester ni kalau nak orang buatkan cake :P




20110315

H-M-M , best ke tak ?


Tarikh mula ditayangkan : 10 March 2011

5 hari dah ditayangkan , baru nak terhegeh-hegeh cerita pasal HMM ni -,-
biaselah nok , aku memang macam ini . bagaikan katak di bawah tempurung .
orang lain dah lepas ke depan , aku baru terkial-kial nak merangkak .
tapi aku kisah apa ? semua itu dusta belaka . hahaha

desas desus yang aku dengar mengatakan bahawa cerita ini best katanya .
rugi benar siapa yang tak tengok tu nok . HAHAH .
saje je teman menghiperbolakannya :DDD

actually , cerita ini ada kaitan dengan subjek sejarah . so , sesiapa yang
memang interested dengan subject sejarah , aku mengesyorkan ,
hangpa pakat-pakatlah serbu pawagam yang berdekatan .
melihatlah dengan mata kepala hang sendiri : P
cakap orang , tapi diri sendiri tak pergi lagi -,-
sabarlah nok , aku tunggu cikgu sejarah belanja . hoho

Sampai masa tibanya waktu,
Redup hati kaum berdua.
bila dua jasad menjadi satu,
hidup mati jadi bersama 

see , skrip dia pun dah macam zaman hayam wuruk .
penuh makna tersurat dan tersirat .
I LOIKEEEEE ! haha , buat masa ni , dapat baca skrip dulu pun jadilah kan ?


20110313

My lips like sugar ♥

IBU IBU BAPAK BAPAK 
come come , have a sit please~ :>
ada berita hangat sih .

memandangkan hari ini hari minggu , maka , tangan ni mula la menggatal nak 
semakkan dapur kat rumah . hoho , nasib baiklah mamasaya spoting , 
ILOVEYOUSOMUCH mama , maklumlah , mama paham . anak dara baru nak 
meningkat naik katanya :P hah , cik jah tahu apa yang aku buat dekat dapur tuh ?
 dah nama pun dapur , mesti la masak jah oii :P

menu masakan aku hari ni , tiada lah special mane pun . hanya CHOCOLATE CHIP COOKIES jeh . 
aku kalau bab2 cakes , cookies and pastries ni tersangat-sangatlah aku minat .
so jangan nak persoalkan , kenapa dan mengapa menatang tu yang aku masak .

Nak resepi ? Search je kat google . Dunia dah maju , zaman dah berubah .
perlu sebenarnya nak selak buku resepi bagai . hahahahaha
so , after 2 jam , siaplah semua cookies aku tuh . sedapnya memang tak
terkata . maklumlah , aku memang expert dalam hal2 masak cookies nih .
mama pun kalah kot :P
*selamba badak je aku cakap macam tuh kan? maaf mama :>

lebih kurang macam ni lah hasilnya .
indah nian bukan ?






20110312

LOL , never realised that the school holiday was started .


12032011
THE BEGINNING OF HAPPINESS :DDD
HOORAYYYY ! 
IT'S A TIME FOR SLEEP AND LAUGH !


Hari ini bermulanya cuti sekolah . Sangat-sangat terharu kerana pihak 
KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA sangat bermurah hati
memberikan cuti kepada para pelajar . ILOVEYOU lah KPM 

' Terima kasih juga kepada guru kerana telah membebani
pelajar dengan homework yang begitu 'sedikit' pada cuti 
sekolah ini . segala jasa baik cikgu sangat kami hargai =,= '

p/s : test 1 mesti teruk especially physics . 
HAHAHAHAHAHA


20110306

birthday surpriseeeeeee !

woah , memandangkan ini merupakan entri yang pertama untuk bulan march , maka dengan suka hatinya aku nak mengucapkan welcome to march month  . rasanye belum terlambat lagi walaupun 6 hari sudah berlalu : P ngee~

i loikeeeeeeeee 
apa yang membuatkan aku berasa suka suki sangat adalah kerana . . .
bulan ini merupakan bulan tigabersamaanmarch , bermakna bulan ini merupakan
bulan kelahiran aku . woots woots :')

sebenarnya , tiada idea nak cakap banyak2 . otak dah tepu . lols . 
so , aku straight to the street lah eh .
aku sebenarnya , dapat tiket free untuk tengok movie !
untung jadi nuffnangers bukan ?
yay ! yay ! yay !
*cheers for me : >

jutaan terima kasih buat TGV && NUFFNANG :')


p/s : i was born on 31st march 1995 .
lambat lagi birthday padahal , tapi dah dapat hadiah .
COOL !