20110315

H-M-M , best ke tak ?


Tarikh mula ditayangkan : 10 March 2011

5 hari dah ditayangkan , baru nak terhegeh-hegeh cerita pasal HMM ni -,-
biaselah nok , aku memang macam ini . bagaikan katak di bawah tempurung .
orang lain dah lepas ke depan , aku baru terkial-kial nak merangkak .
tapi aku kisah apa ? semua itu dusta belaka . hahaha

desas desus yang aku dengar mengatakan bahawa cerita ini best katanya .
rugi benar siapa yang tak tengok tu nok . HAHAH .
saje je teman menghiperbolakannya :DDD

actually , cerita ini ada kaitan dengan subjek sejarah . so , sesiapa yang
memang interested dengan subject sejarah , aku mengesyorkan ,
hangpa pakat-pakatlah serbu pawagam yang berdekatan .
melihatlah dengan mata kepala hang sendiri : P
cakap orang , tapi diri sendiri tak pergi lagi -,-
sabarlah nok , aku tunggu cikgu sejarah belanja . hoho

Sampai masa tibanya waktu,
Redup hati kaum berdua.
bila dua jasad menjadi satu,
hidup mati jadi bersama 

see , skrip dia pun dah macam zaman hayam wuruk .
penuh makna tersurat dan tersirat .
I LOIKEEEEE ! haha , buat masa ni , dapat baca skrip dulu pun jadilah kan ?