20110313

My lips like sugar ♥

IBU IBU BAPAK BAPAK 
come come , have a sit please~ :>
ada berita hangat sih .

memandangkan hari ini hari minggu , maka , tangan ni mula la menggatal nak 
semakkan dapur kat rumah . hoho , nasib baiklah mamasaya spoting , 
ILOVEYOUSOMUCH mama , maklumlah , mama paham . anak dara baru nak 
meningkat naik katanya :P hah , cik jah tahu apa yang aku buat dekat dapur tuh ?
 dah nama pun dapur , mesti la masak jah oii :P

menu masakan aku hari ni , tiada lah special mane pun . hanya CHOCOLATE CHIP COOKIES jeh . 
aku kalau bab2 cakes , cookies and pastries ni tersangat-sangatlah aku minat .
so jangan nak persoalkan , kenapa dan mengapa menatang tu yang aku masak .

Nak resepi ? Search je kat google . Dunia dah maju , zaman dah berubah .
perlu sebenarnya nak selak buku resepi bagai . hahahahaha
so , after 2 jam , siaplah semua cookies aku tuh . sedapnya memang tak
terkata . maklumlah , aku memang expert dalam hal2 masak cookies nih .
mama pun kalah kot :P
*selamba badak je aku cakap macam tuh kan? maaf mama :>

lebih kurang macam ni lah hasilnya .
indah nian bukan ?