20110320

yesterday punya cerita haa .

     you all semua nak tahu tak ? APA ! taknak ? OKAY , diam semua  . biar i cerita sorang-sorang . semalam , my mum and my dad bawak i pergi makan luar . entah apa mood diorang nak belanja i kan ? memang diorang dah berjanji padahal . cehh , sejak bila guna i you i you nih ? lols . okay , balik semula . semalam mama and abah bawa aku pergi makan kat satu tempat yang memang SPECIAL . nama restaurant tu , NAILI'S PLACE . Luar dia aku cakap , SUMPAH BURUK ! tapi dalam macam istana . hoho . surrounding dia , decoration dia , memang aku LIKE gila . kalau ade button like macam kat FB , memang aku dah like sampai lebam , hee . dalam entri ni , ada aku sertakan beberapa gambar . MAAFLAH , gambar memang tak jelas . aku pakai camera cap ayam jeh ; 2MP .


abah && mama , sweet couple :>

     ni aku cakap , hang masuk je resterong tu , hang tengok pekerja dia semuanya laki-laki . dari hok yang kerja tukang masak sampai lah hok yang kerja pelayan , 100% lelaki . tulen atau tidak , tu aku tarak tau ! so , sambil makan sambil jamu mata la bagi sapo dok gilo nak berlaki ngeh ngeh ngeh :DD . Menu yang aku pilih ; Blackpaper lamb steak , sup tulang , Temasik fried rice , ABC special , chocolate ice blend, mermaid and teh ice . hampir 15minit la juga pilih menu yg simple ni 
-_- rambang mata sebenarnya . anyway , jangan fikir aku melantak semua tu sorang-sorang . makan bertiga okay . ulang tayang , BERTIGA!

sup tulang 

Temasik fried rice

ABC special

Mermaid

lamb steak

      Menggiurkan bukan ? Memang pun . So , dengan surrounding yang best plus makanan sedap , memang layan and feel lah kalau makan . hoho . hang pa bila lagi nak mai sini ? :> 

p/s : thanks to HIM for ulpoading all this picture . My pb bermasalah sikit -_-