20110425

wake up my brain ! -,-


     everyday when i go to school , i'm always feel lazy , sleepy and don't want to study . kenapa huh ? anybody knows about that ? JANGAN CAKAP KAT AKU SEBAB TERLEBIH BANYAK MAKAN VITAMIN M . ayat tu dah selalu diguna pakai cikgu . tapi cikgu apa , aku tarak ingat . kalau nak guna , guna ayat lain okay ? tak okay , diam ! HAHAHA . 
    Sumpah oh , dah naik ke f4 ni , makin aku belajar , makin BODOH aku rasa . srsly , waaaaa . macam nak menangis je rasanya :'( . cikgu ajar kat depan , aku buat benda lain kat belakang . selalunya tidur dan makan . aku memang minat sains && mathematics . Subject tu memang aku score gila-gila dulu since standard 6 until f3 . Tak A+ , A . Tak A , A- . Bila naik je tingkatan 4 , semua tu bertukar 360 darjah . Sangat-sangat berbeza dengan aku yang dulu . 
    Tengok la time add math kat sekolah tadi , orang lain laju je buat logarithm punye soalan yang cikgu bagi . Aku baru terhegeh-hegeh nak mintak kawan ajar dan fahamkan aku . WHATTHEAYAM ?  
still same in bio class , time cikgu suruh aku explain pasal intracellular & extracellular enzymes , aku tak dapat nak explain sejelasnya macam yang iskandar buat . Aku just mampu terangkan dengan tergagap-gagap like this ; 

AZREEN : err , intracelullar tu enzim yang disentesis then dia guna untuk dalam sel tu sendiri .
CIKGU TUTI : contohnya ?
AZREEN : macam yang dalam buku teks lah .
CIKGU TUTI && RAKAN-RAKAN : HAHAHAHAHA (ketawa berjemaah)

     and that time being , i was like , sumpah oh . BABI gila korang . tapi chill lah , mereka ketawa bukan sebab aku bodoh , tapi sebab jawapan aku yang agak melucukan . hahaha then terangkan pulak pasal extracellular , bla bla bla . pastu , mula la si iskandar*the cleverest boy in my class sibuk nak tanya . setiap kali aku present , mesti ada je yang nak soal . kat orang lain , taknak pulak . tahu la aku saingan dia kan ? :DD tah pebende la dia tanya , so dengan senang hatinya aku jawab , TAH ,TAK TAHU . *ambik kau , padan muka :p . once again , semua gelak =.= sokay nvm
     yeah , tu la yang berlaku hari ini dan sedikit sebanyak buat aku sedar yang aku perlu BERUBAH untuk kebaikan diri sendiri . come on azreen :) tinggal lagi berapa minggu je nak mid year exam . 


20110415

ASDFGHJKL

       since yesterday and today had a raptai for majlis anugerah cemerlang , so i don't come to school . Dah merasa naik turun pentas semalam . asyik dok practise yang tu jeh , sumpah bosan oh -.- . plus , i got headache . so , aku tak pergilah ke sekolah hari ni . hihihi . tu yang suka tu , tapinya kalau dah duduk kat rumah sorang-sorang ni , mesti terasa lapar eden pun tak tahu la apo sobabnyo . teringin nak makan ice cream , bukak freezer dah kosong jeh menyirap betol =.= tinggal sayur , buah , daging mentah plus ikan semua tuh . haih . takpe , tengok lah . besok aku pergi kedai ice cream , aku melantak puas-puas . baru nikmat heh heh heh :DD



anyone , please by me one :'(

woaaahh~ creamy strawberryh pie . deliciousmarvellous
nak yang ni jugak , my dear~ could you please bring me this at home :DD

hai MR PRINGLES , kenapa lah dalam badan kau tu 
sikit sangat potato chip nya . penat aku beli kau mahal-mahal tahu tak ?
    
    HAHAHA , ni lah jadinya kalau dah terlalu lapar . makanan memang ada kat rumah . masalahnya , aku yang demand sangat  . LOL . susahlah hidup kalau macam ni kan ? hee PADAN MUKA 

20110414

APRIL -..-

     this is the first month that i couldn't update my blog. yeah , APRIL IS THE BUSIEST MONTH EVER ! just imagine , how busy i am , 14 April baru nak update ? lerzzzz =,= , bak kata elya ; azreen dak dak aktif koko kaaaan , mane dah nak ada mase buat benda cam gini . muahahaha , actually , i had a lot things to do this month . that is the reason why i cannot update my blog frequently just like i do before this :'( yeah , i knew . no one wanna read my entry but who cares ? i wrote this not for you , you and you to read , isn't ? i wrote this for myself , huh ! :DDD
                                     
HIGHLIGHT
1-3 April ; Kem Ketua Platun
2 April ; Majlis Anugerah Cemerlang Parlimen Setiawangsa
4-8 April ; Tournament Volleyball
9-11 April ; YAWA Green school carnival camp
16 April ; Hari Anugerah Cemerlang SMKTSW
26 April ; Majlis Anugerah Cemerlang Titiwangsa

     hang tengok , tiap-tiap minggu ada saja aktiviti yang dok kena buat . awat ceq cakap lagu nih ? LOL . susah lah hidup kalau busy macam PM ni kaaaan ? hee , kawan-kawanku~ maaflah kalau kalian melihat azreen kesayangan kalian ni aktif semacam tahun ni . azreen bukan apa , ini semua  kerana azreen nak menyahut seruan kementerian pelajaran and cikgu-cikgu ; " PELAJAR-PELAJAR KENA AKTIF KOKO KALAU NAK MASUK U , PANDAI SAJA TAK GUNA " . okay , dah diam . bosan azreen dengar tahu . Keep repeating the same words . lalalala~ 


P/S : eh , my dear , eventhough i dont have enough time with you , but you still in my mind . never forgot you abang and one more thing . HAPPY BELATED BIRTHDAY TO MYSELF . LMFAO hashashas