20110529


its hard when someone special ignores you, 
but it's even harder when pretending that you dont care :\
hihihi, but its okay. i am strong enough :DD
tc,bai.


20110527

sad.

     'school holidays are oficially started' . as a student, i'm supposed to be happy, right? yeah. Actually i was, but it is so sudden that feeling fly with a little news that makes me like :O oh-mai-jay and that turns me to be not happy anymore. #berapa kali nak guna 'that' hah? hm, my jay said that he got to go back to his 'you' at perlis. its so far from me, waaaa why dont u tell me earlier? at least i can make a preparation, i can get ready enough for this thing ;( yea, it is my fault. tak bertanya bukan? hm, okay, sorry. i'll not blame you for anything. sorry if i'm too emotional. I LOVE YOU and I AM GONNA LOVE YOU MORE AND MORE ABANG JAY I hope you will be more success this semester. I will always be beside you as long as you want me to do that. 
p/s : raya nanti abang balik lagi kan? jumpa ayang kan? :DD

thats you and me, 
you're the one that can make me smile LAAAAAIIKK this .


k. cerita tak berapa nak best bai.

20110521

takpayahcerita ._.

            
        Assalamualaikum. Entri cakap tak payah cerita , tapi aku nak jugak cerita #hihihi . Sebenarnya, malas dah saya nak cerita pasal exam ni, Asyik dok cerita kat orang, tapi result tak hebat mane pun ,hahaha malu jelerrrr ,tapi aku kesah apa? Yang korang sibuk baca tu dah kenapa? ehh, ada pulak yang nak baca entri aku ni sebenarnya :P Back to the topic, m/y exam aku tahun ni macam haram, Sumpah tak tahu apa yang telah terjadi. Exam besok, baru terhegeh-hegeh nak baca, macam mana nak berjaya kan?
          Math aku jangan cakaplah, banyak keluar pasal statement. jadahnya aku nak buat revision pasal chapter tu, eh memang TIDAK lah kan. merewang-rewang je soalan statement tuh, pastu soalan statistic dia punya taknak banyak lagi, masa yang kau(pembuat soalan) bagi, pernah cukup? 
       Sej aku pulak? hahahaha tak tahu la nak cakap apa. sejarah ni kena ingat fakta, kalau tak ingat hadap la kau kertas kajang tu lama-lama sampai habis masa menjawab. takpun kau boleh reka sendiri sejarah kau atas kertas tu. betol tak apa yang aku cakap ni? :) 
       Chem aku pulak yang baru berlangsung semalam telah selamat diijabkabulkan bersama jawapan aku yang tah apa-apa #maaf cikgu Ada yang tak jawab pulak tu. soalan esei dia lagi lah, aku taram je. past year paper kot, jangan buat main :'( 
       Konklusinya menengah atasan ni memang susah. Now, aku paham apa itu erti SPM. exam bio,phy,chem and addmath aku belum habis lagi, masih ada masa nak perbaiki :D . and aku jugak takde masa sangat nak update.
       kbai

20110514

exam week -,-
12-26 MEI 2011
hahahahaha , exam nak dekat TIGA minggu , tak pernah-pernah exam aku lama cam gini , 
cikgu , kenapa tak boleh nak lama lagi ? saya memang suka sebenarmya lama-lama ni  ?
hoho , srsly cakap ,dah la banyak  paper . setiap subject duatiga paper . standard SPM
9 subject . cube jap kau darab berapa paper aku kena jawab ? #SUMPAH penat . buat habis 
dakwat pen aku jeh jawab anyak-anyak . OKAY AZREEN , orang lain pun exam macam kau jugak ,
dakdaksainstulen jugak , tapi takde kecoh macam kau pun . #usher lettu , aku budak baru 
belajar , ambil lah galah tolong jolokkan :P