20110514

exam week -,-
12-26 MEI 2011
hahahahaha , exam nak dekat TIGA minggu , tak pernah-pernah exam aku lama cam gini , 
cikgu , kenapa tak boleh nak lama lagi ? saya memang suka sebenarmya lama-lama ni  ?
hoho , srsly cakap ,dah la banyak  paper . setiap subject duatiga paper . standard SPM
9 subject . cube jap kau darab berapa paper aku kena jawab ? #SUMPAH penat . buat habis 
dakwat pen aku jeh jawab anyak-anyak . OKAY AZREEN , orang lain pun exam macam kau jugak ,
dakdaksainstulen jugak , tapi takde kecoh macam kau pun . #usher lettu , aku budak baru 
belajar , ambil lah galah tolong jolokkan :P