20110521

takpayahcerita ._.

            
        Assalamualaikum. Entri cakap tak payah cerita , tapi aku nak jugak cerita #hihihi . Sebenarnya, malas dah saya nak cerita pasal exam ni, Asyik dok cerita kat orang, tapi result tak hebat mane pun ,hahaha malu jelerrrr ,tapi aku kesah apa? Yang korang sibuk baca tu dah kenapa? ehh, ada pulak yang nak baca entri aku ni sebenarnya :P Back to the topic, m/y exam aku tahun ni macam haram, Sumpah tak tahu apa yang telah terjadi. Exam besok, baru terhegeh-hegeh nak baca, macam mana nak berjaya kan?
          Math aku jangan cakaplah, banyak keluar pasal statement. jadahnya aku nak buat revision pasal chapter tu, eh memang TIDAK lah kan. merewang-rewang je soalan statement tuh, pastu soalan statistic dia punya taknak banyak lagi, masa yang kau(pembuat soalan) bagi, pernah cukup? 
       Sej aku pulak? hahahaha tak tahu la nak cakap apa. sejarah ni kena ingat fakta, kalau tak ingat hadap la kau kertas kajang tu lama-lama sampai habis masa menjawab. takpun kau boleh reka sendiri sejarah kau atas kertas tu. betol tak apa yang aku cakap ni? :) 
       Chem aku pulak yang baru berlangsung semalam telah selamat diijabkabulkan bersama jawapan aku yang tah apa-apa #maaf cikgu Ada yang tak jawab pulak tu. soalan esei dia lagi lah, aku taram je. past year paper kot, jangan buat main :'( 
       Konklusinya menengah atasan ni memang susah. Now, aku paham apa itu erti SPM. exam bio,phy,chem and addmath aku belum habis lagi, masih ada masa nak perbaiki :D . and aku jugak takde masa sangat nak update.
       kbai