20110626

Sports Day ;D

25062011
Assalamualaikum, this is my schl. SMK TAMAN SETIAWANGSA. pemandangan jarak jauh :p hihi awesome kan rumput kat padang tu? dah bertobek-tobek. tah ape lah yang player football buat sampai bertobek padang sekolah ni ha. hee. dah kita straight to the point jela ye. Hari ni ade SUKAN day kat sekolah :) whee~ WHAT? HARI SUKAN? yang pernah saya nak datang. Cipta rekod tu, selama saya sekolah kat situ, 4 tahun berturut-turut tak pernah datang hari sukan. HEBAK sungguh. takpela, next year je kite datang eh schl? dah alang-alang next year nak berambos dari situ e
     Tapi terase rugi la pulok, alam persekolahan cume sekali seumur hidup. hahaha, watlek sudah #perkara yang lepas jangan dikenang okay, back to the topic, since hari ini hari sukan, ramai la atlet-atlet sekolah kat padang tu en? FoShow punyelah, maklumlah, kate hari sukan :D andd ade la jugek dak-dak sekolah lain yang sibuk menempel datang kat sekolah saya ni, #usher lettuw sekolah kalau dah femes takleh nak kate ape ah :p 


     see, meriah kan? ha, nak tau mane aku tau mende-mende ni semua? heh heh ade la informer-informer aku bagitau. mereka kan rajin yang amat nak datang s]schl, tak macam aku ni. kurang rajin hahaha. alah, diorang datang pun ade function sebenarnya, masuk kawad senang cakap la kan, aku takleh kawad, puase la katekan #eleh, tak reti padahal :p takpe takpe, tengok ar tahun depan. Kawad korang tu aku yang handle, jangan terkezut pulak nanti. muehehehe Anyway, congratulations lah dekat mokcik-mokcik and pokcik-pokcik KRS kerana telah berjaya memenangi tempat pertama dalam pertandingan kawad kaki dan formasi. tak lupa jugak dekat rumah sukan WIRAAAAAAAAAA kerana telah berjaya mendapat tempat keseluruhan dalam Kejohanan Sukan & Olahraga SMKTSW 2011. Tahniah again!

I LOVE YOU LAH WIRA !

kawad pun bersepai je, tapi moleh menang :)
KRS , cayolah

20110616

happy tapi tak happy.

Assalamualaikum,
     "happy tapi tak happy". cam mono tu? #ayat dah macam bangla -.-  hahaha. camni ceritanye. Tadi time kat sekolah, aku dah dapat result. Just kim je tak dapat lagi. Lambat betol cikgu tanda, kaaan? Cuti dua minggu buat apa? Goyang juboq je tahu, OPS :p gurau jeh. heh heh heh. Over all, result yang aku dapat amat membanggakan. Boleh la nak hidup, haha #add math fail padahal. ehh, normal lettuw. Baru permulaan, kan kan kan? :) dah, takyah nak bangga sangat dengan result kau tu, tak ke mane derr. kdahdiam. hihihi, then habis sekolah, balik lah rumah. semangat nak bagitau mama pasal markah. Balik-balik je, bukak pintu tengok ada mama kat depan. Tengok jam baru pukul 140. Eh, awal nau mama balik keje. Rupa-rupanya mama MC. hm, dok cakap mama anaemia. Macam elya sakit dulu. Kesian mama kan? :'( sokay mama, adik kan bakal doktor. so no worries lah. adik boleh jaga mama :B
    pastu, tunggu apa lagi? dah dapat tahu news tu, lekas-lekas lah aku bagitahu abang Jay Saleh kesayangan. Die call, then cakap-cakap. hihi die cakap die rindu :> hihi, I mishhh you too lah dear ♥.laaagi, die pesan suruh jage mama. menantu yang baik kan mama kan? hihihi. adik tahu dah tu. tu yang adik pilih die tu, jangan tak tahu. hee~ at the end, die cakap "abai". so cutee bile die cakap macam tu. SUKE SANGAT-SANGAT-SANGAT tahu.

i love you so much Abang Jay!
Abai.

20110611

extend the holiday please~

      Assalammualaikum. Okay, cuti sekolah dah nak habis. dah tak beh ar cam ni :\ alahai, osannyeww hidup ni. Eleh, bila cuti sekolah baru mula gegeh nak sekolah. bila cuti sekolah dah nak habis gegeh tak nak sekolah. ahahahaha. #usher lettuww kan? kejap lagi dah nak balik KL, sekarang tengah packing-packing barang. gudbai-mai-kampung. raya nanti kite jumpe lagi ye. Eh chop, h/w adakah? sumpah oh, tak teringat langsung. harap-harap takdelah ye. Yang aku ingat cume oral jeh. tapi tak cari pun lg :p BIARKAN. bukak sekolah nanti cikgu mesti bincang pasal result je. ye dok?
p/s: menanti markah-markah dengan muke yang eksaited :)
kbai.

20110603

Hooray :v

k.nak balik kampung hari ini.Yay!

20110601

jalan-jalan.

ASSALAMMUALAIKUM,
        Apa khabar mokcik pokcik? Kalau sihat, alhamdulillah. Kalau tak sihat, cepat-cepatlah bertaubat. Jadahnya bertaubat time sakit je? #sumpah sengal --' hihihi , hari ni ape cerita? takde cerita sangat pun. cume jejalan je. Cari baju raya kat JAKEL && NAGOYA dekat-dekat dengan JALAN TAR. Kat situ je syurga nak cari tudung, mudoh sikit kan. dah alang-alang. Aku beli baju raya sepasang je, hok tu je yang aku berkenan. A-little-bit-fussy. heh heh heh :D usher lerr tu, kata nak raya, kena la pilih yang okay-okay sikit. Sekali setahun jetuww raya ni haa. tak gitu? Tahun ni tema family saya warna BILU. Sumpah best gila. Ramai-ramai pakai baju sedondon biru, Boria habis family gueh. Baru semangak nak raya. weeee~
        k cerita tak best, tapi aku still nak sambung. nasib ah korang. hahaha. After that, pergi Restoran Saba' yang restoran makanan ala-ala arab tu. mama lah yang teringin nak makan makanan arab, sempena anniversary die jugak makan kat situ. any comment? err, makanan kat situ maybe sedap untuk orang yang memang suke makanan arab, tapi untuk orang yang tak suke makanan arab macam aku ni, makanan tu rasa agak perit sikit untuk ditelan :P heh, ngada-ngada. 
P/S :Aku orang Malaysia yang tegar, tahu makan makanan tradisional Malaysia jela. :DD
              the end,boi.