20110616

happy tapi tak happy.

Assalamualaikum,
     "happy tapi tak happy". cam mono tu? #ayat dah macam bangla -.-  hahaha. camni ceritanye. Tadi time kat sekolah, aku dah dapat result. Just kim je tak dapat lagi. Lambat betol cikgu tanda, kaaan? Cuti dua minggu buat apa? Goyang juboq je tahu, OPS :p gurau jeh. heh heh heh. Over all, result yang aku dapat amat membanggakan. Boleh la nak hidup, haha #add math fail padahal. ehh, normal lettuw. Baru permulaan, kan kan kan? :) dah, takyah nak bangga sangat dengan result kau tu, tak ke mane derr. kdahdiam. hihihi, then habis sekolah, balik lah rumah. semangat nak bagitau mama pasal markah. Balik-balik je, bukak pintu tengok ada mama kat depan. Tengok jam baru pukul 140. Eh, awal nau mama balik keje. Rupa-rupanya mama MC. hm, dok cakap mama anaemia. Macam elya sakit dulu. Kesian mama kan? :'( sokay mama, adik kan bakal doktor. so no worries lah. adik boleh jaga mama :B
    pastu, tunggu apa lagi? dah dapat tahu news tu, lekas-lekas lah aku bagitahu abang Jay Saleh kesayangan. Die call, then cakap-cakap. hihi die cakap die rindu :> hihi, I mishhh you too lah dear ♥.laaagi, die pesan suruh jage mama. menantu yang baik kan mama kan? hihihi. adik tahu dah tu. tu yang adik pilih die tu, jangan tak tahu. hee~ at the end, die cakap "abai". so cutee bile die cakap macam tu. SUKE SANGAT-SANGAT-SANGAT tahu.

i love you so much Abang Jay!
Abai.