20110601

jalan-jalan.

ASSALAMMUALAIKUM,
        Apa khabar mokcik pokcik? Kalau sihat, alhamdulillah. Kalau tak sihat, cepat-cepatlah bertaubat. Jadahnya bertaubat time sakit je? #sumpah sengal --' hihihi , hari ni ape cerita? takde cerita sangat pun. cume jejalan je. Cari baju raya kat JAKEL && NAGOYA dekat-dekat dengan JALAN TAR. Kat situ je syurga nak cari tudung, mudoh sikit kan. dah alang-alang. Aku beli baju raya sepasang je, hok tu je yang aku berkenan. A-little-bit-fussy. heh heh heh :D usher lerr tu, kata nak raya, kena la pilih yang okay-okay sikit. Sekali setahun jetuww raya ni haa. tak gitu? Tahun ni tema family saya warna BILU. Sumpah best gila. Ramai-ramai pakai baju sedondon biru, Boria habis family gueh. Baru semangak nak raya. weeee~
        k cerita tak best, tapi aku still nak sambung. nasib ah korang. hahaha. After that, pergi Restoran Saba' yang restoran makanan ala-ala arab tu. mama lah yang teringin nak makan makanan arab, sempena anniversary die jugak makan kat situ. any comment? err, makanan kat situ maybe sedap untuk orang yang memang suke makanan arab, tapi untuk orang yang tak suke makanan arab macam aku ni, makanan tu rasa agak perit sikit untuk ditelan :P heh, ngada-ngada. 
P/S :Aku orang Malaysia yang tegar, tahu makan makanan tradisional Malaysia jela. :DD
              the end,boi.