20110626

Sports Day ;D

25062011
Assalamualaikum, this is my schl. SMK TAMAN SETIAWANGSA. pemandangan jarak jauh :p hihi awesome kan rumput kat padang tu? dah bertobek-tobek. tah ape lah yang player football buat sampai bertobek padang sekolah ni ha. hee. dah kita straight to the point jela ye. Hari ni ade SUKAN day kat sekolah :) whee~ WHAT? HARI SUKAN? yang pernah saya nak datang. Cipta rekod tu, selama saya sekolah kat situ, 4 tahun berturut-turut tak pernah datang hari sukan. HEBAK sungguh. takpela, next year je kite datang eh schl? dah alang-alang next year nak berambos dari situ e
     Tapi terase rugi la pulok, alam persekolahan cume sekali seumur hidup. hahaha, watlek sudah #perkara yang lepas jangan dikenang okay, back to the topic, since hari ini hari sukan, ramai la atlet-atlet sekolah kat padang tu en? FoShow punyelah, maklumlah, kate hari sukan :D andd ade la jugek dak-dak sekolah lain yang sibuk menempel datang kat sekolah saya ni, #usher lettuw sekolah kalau dah femes takleh nak kate ape ah :p 


     see, meriah kan? ha, nak tau mane aku tau mende-mende ni semua? heh heh ade la informer-informer aku bagitau. mereka kan rajin yang amat nak datang s]schl, tak macam aku ni. kurang rajin hahaha. alah, diorang datang pun ade function sebenarnya, masuk kawad senang cakap la kan, aku takleh kawad, puase la katekan #eleh, tak reti padahal :p takpe takpe, tengok ar tahun depan. Kawad korang tu aku yang handle, jangan terkezut pulak nanti. muehehehe Anyway, congratulations lah dekat mokcik-mokcik and pokcik-pokcik KRS kerana telah berjaya memenangi tempat pertama dalam pertandingan kawad kaki dan formasi. tak lupa jugak dekat rumah sukan WIRAAAAAAAAAA kerana telah berjaya mendapat tempat keseluruhan dalam Kejohanan Sukan & Olahraga SMKTSW 2011. Tahniah again!

I LOVE YOU LAH WIRA !

kawad pun bersepai je, tapi moleh menang :)
KRS , cayolah