20110710

FRIENDSSSS

ASSALAMUALAIKUM,okay.dah lama sangat tak update blog ni. memang sudah kepam baunye. ekekeke, ada pulak bau sebenarnya. LERZZZ, cerita nak gebang je en? hahah. #meme lew actually saya rindu sesangat kawan-kawan sy terutama ELYAQAI since die je yang berpindah schl. Kawan-kawan yang lain still ade kat schl lame, so takde la terasa sangat kerinduannya kan? okay, ni dia insan yang bernama ELYA.
       Dia ni sekarang dah pandai merajok dengan saya, awww so cuweett. dia merajok samalam sebab saya tak moleh call die, kredit saya hanya ada utk mesej abang jay saya je. die cakap en "kau nak mesej jay sampai tak leh call aku eh? okay, mesej la dgn dia". ekekeke, comel la kau ni. merajok-merajok nak ke mana? ELYA, aku tunggu kau balik, nanti kite sembang lame-lame tau. sampai berbuih mulut kau ea? :DD LOVEYOUEWIA 
         Okay, sekarang kita cakap pasal sorang lagi kawan saya. Nama dia ni FATIHAH, tapi sebab dia nak glamer, dia tukar nama die jadi ABO. eh, taklah. sebenarnya memang kitaorang panggil dia abo for no reasons. hee, Nak tengok tak dia? jeng jeng jeng.
Dia ni duduk sebelah saya jeh, selalu kalau tak siap hw, saya copy je dia. Dia always cakap dekat saya "Bosan la menghadap muka kau hari-hari" . When i heard that sentence, saya rasa nak sepak pun ade. tapi saya watlek watchill je sebab saya tahu dia cume bercanda sahaja. kan abo kan? Then kadang-kadang, saya ade suruh abo buat geli-geli dekat tangan saya. Tapi dia taknak buat sebab malas -, - Dia ni sangat baik, kadang-kadang dia yang tolong belikan makanan if saya malas nak turun rehat. hm, moment yang saya tak moleh nak lupe when bersama dia, bile kitaorang malas nak turun rehat, then menyorok bawah meja selama 20min sebab tak nak terserempak dengan pengawas. Macam gampang, TROLOLOL seriesly lawak sangat time tu :DD LOVEYOUABO
      Next, kawan saya yang paling sopan santun and lemah lembut. Series die ni memang perempuan melayu terakhir lah wa cakap, Suara dah lah soft and sedap didengar. Saya memang tak pernah tengok dia marah langsung, And i think dia ni tak pandai nak marah. hihihi.
Ni la orangnya. NUR NABILAH BT ABD. HADI. Cantik kan? Memang cantik, See, duduk bersimpuh. terserlah keayuan beliau. hee, dia ni last year sama class, tp this year class lain, tapi kitaorang still rapat lagi. Kitaorang selalu tunggu bas sama-sama. hee,saya sangat-sangat sayangkan beliau.
     And the last one for today, namanya NAAAAAAANI. DIa ni minat orang KOREA je. Orang Malay dia tak main lah. HAH, tah ape yang ade pada mamat korea, saya pun tatau. lantak kamu lah nani, asalkan kamu bahagia :DD. 
Gambar ni dah berzaman, 2009 tak silap, tapi still simpan :DD Ni la nani, omel kan? Sebelah kiri Elya dan kanan itu sayewww. I LOVE THIS RELATIONSHIP, HOPE LONG LASTING YEAA.